Sivusto

www.nuorisotilastot.fi -sivusto on Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämä ja opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama tilastopalvelu, jonka avulla on mahdollista tutustua Suomen nuorisotyön tilastoihin. Sivusto julkaistiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2015. Tilastotietoja päivitetään kunkin tietokannan osalta vuosittain, minkä lisäksi julkaistaan pienempiä päivityksiä sekä uusia tietokantoja kuukausittain.

Sivustolta ladattavissa olevat kuviot, graafit, taulukko-tiedostot ovat vapaasti hyödynnettävissä Creative Commons Nimeä 4.0 -lisenssin mukaisesti. Tämän verkkopalvelun ja siinä olevien tietojen ja tietotuotteiden kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, kuuluvat Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle ja Vividin Oy:lle, ellei yksittäisen palvelun tai tietoaineiston kohdalla toisin mainita.

Suomen nuorisotyön tilastojen keräämisestä ja visualisoinnista vastaa nelihenkinen tiimi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta. Arto Manninen ja Ruth Bamming vastaavat nuorisotilastot.fi -nettisivujen ylläpidosta ja päivittämisestä. Tuulikki Nieminen ja Teemu Kurki vastaavat PAR-järjestelmien kehityksestä sekä etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajatoiminnan tilastojen keruusta.

Siirry sivun alkuun