Webbplats

Webbplatsen www.nuorisotilastot.fi underhålls av regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland och är en statistiktjänst finansierad av undervisnings- och kulturministeriet. Med hjälp av webbplatsen är det möjligt att ta del av statistik över ungdomsarbetet i Finland. Webbplatsen lanserades i december 2015. Statistikuppgifterna uppdateras årligen i varje databas, och utöver detta publiceras mindre uppdateringar och nya databaser varje månad.

De figurer, grafer och tabellfiler som kan laddas ned från webbplatsen kan utnyttjas fritt i enlighet med licensen Creative Commons Erkännande 4.0. Alla rättigheter, inklusive upphovsrätter, för denna webbtjänst, uppgifterna i den och alla dataprodukter hör till regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland och till Vividin Oy, om inte annat nämns för en enskild tjänst eller datamaterial.

För insamlingen och visualiseringen av statistiken över ungdomsarbetet i Finland svarar ett team på fyra personer från Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland. Roope Tahvanainen och Ruth Bamming svarar för nuorisotilastot.fi-webbplatsens utförande och utveckling. Tuulikki Nieminen och Teemu Kurki svarar för utvecklingen av PAR-systemen och insamlingen av statistiken över det uppsökande ungdomsarbetet och verkstadsverksamheten.

Rulla till toppen