Ajankohtaista

Kuntien nuorisotyön tilastot päivitetty

29.6.2021 Kunnallisen nuorisotyön tilastot ja visualisointi on päivitetty vuoden 2020 luvuilla. Tiedot perustuvat kuntien nuorisotoimen viranhaltijoille lähetettyyn kyselyyn sekä tilastokeskuksen tietoihin.

Kansainvälisen nuorisotyön logo

Kansainvälisen nuorisotyön tilastot päivitetty

29.4.2021 Kansainvälisen nuorisotyön visualisointi, joka esittelee Suomen kansallisen toimiston rahoittamat EU:n nuoriso-ohjelmien (Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuus joukot) hankkeet, on nyt päivitetty vuoden 2020 tilastoilla.

Nuorten työpajatoiminnan tilastot päivitetty

17.3.2021 Nuorten työpajatoiminnan visualisointi on nyt päivitetty vuoden 2020 tilastoilla. Tulokset ovat alustavia ja voivat päivittyä lähiviikkojen aikana.

Kuvituskuva

Etsivän nuorisotyön tilastot päivitetty

3.3.2021 Etsivän nuorisotyön visualisointi on nyt päivitetty vuoden 2020 tilastoilla. Visualisointiin on myös lisätty uusi näkymä ”Yleistiedot”, josta voi muun muassa tarkastella eri alueiden ja organisaatioiden tavoitettujen nuorten määrän kehittymistä iän ja sukupuolen mukaan. Tulokset ovat alustavia ja voivat päivittyä lähiviikkojen aikana.

Tiedonkeruu vuonna 2020

On aika raportoida vuoden 2020 toteutuneesta nuorten työpajatoiminnasta ja etsivästä nuorisotyöstä. Raportointi tapahtuu vastaamalla opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) etsivän nuorisotyön kyselyyn, jonka toteuttaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (AVI). Kysely koskee aikaväliä 1.1. – 31.12.2020. Vastaukset tulee palauttaa 10.2.2021 mennessä. Tiedonkeruussa kootaan tietokokonaisuus, joka sisältää asiakastilastot, työntekijätilastot ja tietoja organisaatioista. Tiedonkeruun prosessi on osittain automatisoitu viime […]

Siirry sivun alkuun