Ajankohtaista

Kuvituskuva

Etsivän nuorisotyön tilastot päivitetty

10.3.2022 Etsivän nuorisotyön visualisointi on nyt päivitetty vuoden 2021 tilastoilla. Visualisoinnin ulkoasua päivitetään myöhemmin kevään aikana.

Kuntien nuorisotyön tilastot päivitetty

29.6.2021 Kunnallisen nuorisotyön tilastot ja visualisointi on päivitetty vuoden 2020 luvuilla. Tiedot perustuvat kuntien nuorisotoimen viranhaltijoille lähetettyyn kyselyyn sekä tilastokeskuksen tietoihin.

Kansainvälisen nuorisotyön logo

Kansainvälisen nuorisotyön tilastot päivitetty

29.4.2021 Kansainvälisen nuorisotyön visualisointi, joka esittelee Suomen kansallisen toimiston rahoittamat EU:n nuoriso-ohjelmien (Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuus joukot) hankkeet, on nyt päivitetty vuoden 2020 tilastoilla.

Nuorten työpajatoiminnan tilastot päivitetty

17.3.2021 Nuorten työpajatoiminnan visualisointi on nyt päivitetty vuoden 2020 tilastoilla. Tulokset ovat alustavia ja voivat päivittyä lähiviikkojen aikana.

Nuorisotilastot.fi uudistettu!

28.9.2020 Tervetuloa uudistetuille nuorisotilastot.fi -sivustolle! Sivuston uudistamisen tavoitteena on päivittää Suomen nuorisotyön tilastot uudelle vuosikymmenelle. Halusimme tehdä parantaa sivuston käytettävyyttä ja saavutettavuutta sekä tehdä siitä myös ihan vain kivemman näköisen. Uudistuksen myötä sivuston päivittäminen helpottuu, mikä mahdollistaa myös uudenlaisen ja useammin päivittyvän sisällön tuottamisen. Roomaa ei rakennettu päivässä, kuten ei nuorisotilastot.fi -uudistustakaan. Tulemme syksyn mittaan […]

Siirry sivun alkuun