Tiedonkeruu vuonna 2023

On pian aika raportoida vuoden 2023 toteutuneesta nuorten työpajatoiminnasta ja etsivästä nuorisotyöstä. Raportointi tapahtuu vastaamalla opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) etsivän nuorisotyön kyselyyn, jonka toteuttaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (AVI).

Kysely koskee aikaväliä 1.1. – 31.12.2023. Vastaukset tulee palauttaa 14.2.2024 mennessä.

Kyselyyn liittyvät PARkki-asiakastilastot ja -henkilöstöraportit tulee toimittaa viimeistään 22.1.2024 osoitteesta Tiedonsiirto (par-jarjestelma.fi)

Tiedonkeruussa kootaan tietokokonaisuus, joka sisältää asiakastilastot, työntekijätilastot ja tietoja organisaatioista. Tiedonkeruun prosessi on osittain automatisoitu viime vuosina. PAR-järjestelmä mahdollistaa tiedonsiirron. Vastaajan ei enää tarvitse kirjoittaa kyselyyn nuorten ja työntekijöiden tilastotietoja. Ohje löytyy tästä. Organisaatioiden tietoja kerätään kyselyssä. Kyselyyn päästään vastaamaan aktivoimalla linkin, jonka lähetetään sähköpostitse tammikuussa. Perustietojen lisäksi tärkeitä teemoja ovat esimerkiksi muiden organisaatioiden kanssa tekemä yhteistyö ja sen sujuvuus. Vastaajat kertovat haasteista, onnistumisista ja kehittämistarpeista. Jos linkkiä kyselyyn ei saapunut sähköpostitse, tarkista ensin roskapostisi ja ota sitten yhteyttä: Ruth Bamming, ruth.bamming@avi.fi.

PAR-kyselytunti ja verkkotilaisuudet

TO 11.01.2024 PARkki-vuositilastojen lähetys ja tarkistaminen – kyselytunti ja verkkokoulutus

  • KLO 9:30–10:30 Etsivä nuorisotyö (Tallennus)
  • KLO 11:00–12:00 Työpajatoimijat (Talennus)
  • KLO 13:00–13:30 PAR-yhteensovitetut järjestelmät (Talennus)

Koulutuksen tarkoituksena on vastata kysymyksiin: Kuinka teen PARkki-raportin? Mihin lukuihin minun on kiinnitettävä huomiota? Kuinka voin tarkastaa puuttuvia tietoja? Tule mukaan koulutukseen esittämään omia kysymyksiäsi tilastoista ja kuulemaan ajankohtaisista asioista, kuten etusivun hyödyntämisestä tietojen tarkistamisessa. PAR-kouluttajina toimivat Tuulikki Nieminen ja TeemuKurki aluehallintovirastosta. Verkkokoulutuksen alussa Ruth Bamming tulee kertomaan vuosikyselyyn vastaamisesta. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Tiedonkeruu vuonna 2023
Siirry sivun alkuun